Ook andere kunstenaars zullen regelmatig hun werk tonen en te koop aanbieden in AnKoLi, de kleine kunstwinkel. Heb je zelf interesse om je werk in de kleine kunstwinkel te laten zien, neem dan contact met mij op.

 

September en oktober 2016: Gemma Vissers-Litjens: "Mijn inspiratie haal ik uit dagelijkse dingen. Zowel uit de natuur als uit de media. In mijn hoofd blijft dit broeien en verschillende materialen beïnvloeden mijn creativiteit."

www.gemmaflora.nl  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Mei en juni 2016: John Souhoka (41 jaar): gebruikt acrylverf en andere materialen. "Het idee om met bewegende kleurrijke vormen te werken is voort gekomen uit een aqua project, dit is de inspiratiebron voor veel van mijn schilderijen."

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Mei en juni 2016: Twan van Rens: gebruikt vooral gevonden en gekregen ijzer in combinatie met andere materialen. "Ik begin gewoon en laat het beeld gaande weg ontstaan."

 

Maart en april 2016: Jet van Enckevort: "De passie voor allerlei uitingen van kunst en het hiermee bezig zijn geeft mij het gevoel van rust, ruimte en ontwikkeling. Je verrijkt jezelf hierdoor."

 

 

Januari en februari 2016: Annie Druiven: Zij laat zich inspireren door mensen, natuur en gebeurtenissen om haar heen. Ze houdt van afwisseling in haar werk wat betreft materiaalgebruik en onderwerp.

www.anniedruiven.exto.nl 

 

November en december 2015: Flip Looyen: "In het werk dat hier te zien is is vooral het onderzoek naar vorm, kleur en uitdrukking zichtbaar. Sommige werken zijn in andere werkstukken verder uitgewerkt en soms is het bij deze eerste impressie gebleven. Er is hier zichtbaar hoe de fascinatie bij Flip gewekt wordt en hoe hij zich kan verliezen in het onderwerp."

www.fliplooyen.nl 
http://internationalblowingbubblesday.wordpress.com 

 

 

September en oktober 2015: Gerda Stevens: "De schoonheid van het oude, de kwaliteit van het aanpassen, de manier van verbinden, de kracht van de eenvoud"
www.gerdastevens.nl